• hr
  • en
  • de
  • it

Park Mirnovec u Biogradu traži stotinu zaposlenika

Fun park Mirnovec Biograd na Moru uz Jadransku magistralu kod Crvene luke, prvi tematski zabavni park u Hrvatskoj vrijedan 115 milijuna kuna, postavljanjem atrakcija svakim danom dobiva nove konture.

Dobre su to vijesti za ljubitelje ludog provoda, ali i za one koji traže posao.
- Za potrebe Fun parka Mirnovec raspisan je natječaj za popunjavanje oko 100 radnih mjesta raznih struka. Za širi spektar poslova tražimo studente i studentice, kazala je Ana-Maria Števanja iz kadrovske službe Mirnovec park d.o.o. Biograd na Moru smještene na katu Bure Centra.

Vijest je to koja će svakako obradovati prvenstveno mlade ljude s biogradskog, benkovačkog i zadarskog područja, ali i iz Zadarske županije i drugih područja Republike Hrvatske.
- Zabavni park Mirnovec otvorit će se tijekom lipnja i radit će do 1. listopada, potom vikendom. Rad će se odvijati u dvije smjene i bit će prilagođen studentskim obvezama, ističe Števanja.
Troškovi puta plaćat će se za studente i drugo osoblje iz Zadra i okruženja te Šibenika i okruženja. Studentima iz ostalih gradova nudi se mogućnost smještaja unutar parka, naime, u tijeku je izgradnja objekta za smještaj i prehranu djelatnika.
- Tražimo studente, studentice i ostale za pomoćno osoblje u kuhinji, konobare, kuhare, serviserke. Također i za rad na spravama, blagajni, suvenirnici, animatore, komunikatore s posjetiteljima, čistačice i drugo. Poželjno je, ali nije obvezno radno iskustvo, navodi Števanja.
Znanja i vještine koje su potrebne su informatička pismenost, komunikacijske vještine, poznavanje stranog jezika, odgovornost u izvršavanju svojih zadaća, želja za radom.
- Svi zaposlenici će raditi u ugodnoj atmosferi i imat će mogućnost napredovanja i usavršavanja uz obuku, poručila je Števanja.
Oglasi za posao objavljeni su u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, studenskim domovima i servisima, oglasnim pločama, također i na portal stranicama Fun parka Mirnovec i Sveučilišta u Zadru.
- Sve što je potrebo je motivacijsko pismo i životopis koje svi zainteresirani mogu poslati na e-mail adresu: posao@funparkmirnovec.com, kazala je Števanja, kontakt osoba. Bitno je da studenti znaju strane jezike jer će raditi s puno turista, svakako je bitan i dojam na razgovoru za posao koji se održava u Bure shopping centru Biograd, u kadrovskoj službi tvrtke Mirnovec park d.o.o.
- Želimo napraviti što kvalitetniju selekciju među studentima koji dolaze na razgovor. Radi se o sezonskom poslu za studente, ali postoji i dio poslova koji će se raditi duže, ne samo tijekom turističke sezone, navodi Števanja.
Radi se o sezonskom poslu za studente, ali postoji i dio poslova koji će se raditi duže, ne samo tijekom turističke sezone. Ono što sve uvijek zanima kada se radi o poslu jest plaća, a kako neslužbeno doznajemo, ona će varirati od posla do posla, od 4.000 do 5.000 kuna i više. Ako neki posao zahtijeva više znanja i iskustva, tada će plaća biti veća.
Investitor prvog ovakvog projekta na domaćem tržištu zabavnih sadržaja regionalni je lider na području filmskih i zabavnih efekata, Mirnovec pirotehnika iz Samobora u vlasništvu Franje Koletića, poznatog kao kralj vatrometa.
Otvaranjem 100-tinjak novih radnih mjesta park će generirati prihode i dodatna zapošljavanja u pratećim djelatnostima kao što su smještajni kapaciteti u okolici, dobavljači iz segmenta ugostiteljstva i prodaje suvenira do angažmana domaće zabavljačke scene.
- Kao prvi tematsko-zabavni park na domaćem tržištu doprinijet ćemo ponudi vanpansionske ponude i povećanju konkurentnosti Biograda i Zadarske županije na turističkoj karti Hrvatske, mišljenja je Franjo Koletić.

Izvor: www.zadarskilist.hr