• hr
  • en
  • de
  • it

Papaya ušla u top 20 klubova svijeta!

Britanski DJ Magazine, poznatiji kao DJ MAG, tijekom posljednjeg je desetljeća postao najpoznatiji magazin elektronske glazbe, a posebnu pažnju privlači tijekom svog godišnjeg izbora za Top 100 DJ-a i Top 100 klubova svijeta.

O plasmanu DJ-a i klubova odlučuju isključivo glasovi publike, zbog čega su navedene ljestvice postale glavna referentna točka kada se govori o njihovoj popularnosti.
O tome koliko je prestižno ovo priznanje govori i podatak da su se na ljestvici iza Papaye našli mnogobrojni razvikani klubovi i destinacije svijeta kao što su Club Space (Miami), Marquee Nightclub & Dayclub (Las Vegas), Drai's (Las Vegas) i Guaba beach bar (Cipar).
Papaya je svojim plasmanom osvojila najviše mjesto među hrvatskim klubovima na ljestvici, a na popisu su se našla još tri naša kluba - Noa Beach klub na 37.mjestu, Aquarius klub na 57. mjestu te dubrovački Revelin klub na 86. mjestu.
U nadolazećoj sezoni 20. najbolji klub svijeta planira ponovno oduševiti svojim ekskluzivnim programom, a za nadolazeću sezone Papaya klub već sad očekuje preko 500 tisuća gostiju iz cijeloga svijeta.
Neka od imena koja nas ovoga ljeta čekaju u sklopu 12 festivala u Papayi su Fatboy Slim, Rudimental, Showtek, Dannic, VINAI, Duke Dumont, MK, Paul Kalkbrenner, Clean Bandit, W&W, Cosmic Gate, Andrew Rayel, MarLo, Dzeko&Torres, Richie Hawtin, Luciano, Marco Carola, Loco Dice, Jamie Jones, Sven Vath, Maceo Plex, Bingo Players, Sick Individuals te mnogi drugi!

Izvor: www.ezadar.hr