• hr
  • en
  • de
  • it

Osmo izdanje najveselije regate

U petak će nam doći sve jedrilice, prijavit ćemo ih pa se poći malo zabaviti u Kino s našim demo bandovima i onda ćemo se kao i svake godine mamurni probuditi ujutro i krenuti na regatu koja počinje u 10, kaže Lucija Šišeta
Za samo tri dana, odnosno u subotu, 22. travnja, očekuje nas osmo izdanje najveselije jedranske regate, saljske Gladuše.

- Kao i svake godine Gladuša nam raste, još smo u šoku od lanjskog broja jedrilica. Presretni smo što su nas ljudi prepoznali i što nam se s guštom vraćaju i dovode nove ljude, kaže predsjednica Jedriličarskog kluba Guc, Lucija Šišeta.

Lani je na regati bio rekordni broj jedrilica, njih ukupno čak 73.
- Ove godine, kad Gladuša slavi 8. rođednan, želimo oboriti rekord, a kako je krenulo nadam se da ćemo i uspjeti u tome. Četvrta smo regata po broju jedrilica u Hrvatskoj i sad je plan doći u top tri. U petak će nam doći sve jedrilice, prijavit ćemo ih pa se poći malo zabaviti u Kino s našim demo bandovima i onda ćemo se kao i svake godine mamurni probuditi ujutro i krenuti na regatu koja počinje u 10 sati. Po povratku će nas dočekati Tovareća mužika, bit će tu i Sajam otočkih proizvoda, dok ćemo nakon večere, koje će ove godine biti puno i preveć, i dodjele nagrada, puštati lampione čiji će prihod ide u humanitarne svrhe. Poslije toga opet kino i opet fešta do jutra, objasnila nam je Šišeta ukratko.

U petak navečer u starom kinu nastupaju Fish Factory, Možda i The Rascals, a u subotu navečer Dr. Vinko i milicija i Surka Beat Box.

Izvor: www.zadarsklist.hr

  

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za Zagrebački sajam nautike. Točan termin održavanja sajma je:
  •   16.02.2022. - 20.02.2022.
  •   18.03.2022. - 20.03.2022.
  •   23.02.2022. - 27.02.2022.

E-mail adresa:

Fotogalerija