• hr
  • en
  • de
  • it

Oronula starina na Preluku ide na dražbu - poznata je početna cijena

Na prvoj javnoj dražbi početna cijena iznosi 4,5 milijuna kuna. Objekt se nalazi uz samu prelučku prometnicu, nekoliko metara od mora, a iz kojeg se pruža predivan pogled na cijeli prelučki zaljev i kvarnerske otoke

PRELUK Devastirana nekretnina na izuzetno atraktivnoj lokaciji na Preluku možda će ipak uskoro biti dovršena, obnovljena i stavljena u funkciju.
Riječ je o nekada oronuloj starini koju su unazad nekoliko godina počeli obnavljati, a koja zbog smrti vlasnika nikada nije dovršena.
Radovi su stali, a tvrtka je otišla u stečaj. Nakon što je proveden stečajni postupak nad dužnikom Kantun d.o.o., oglašena je prodaja ove vrlo interesantne nekretnine čija je procijenjena vrijednost 6 milijuna kuna.
Na prvoj javnoj dražbi početna cijena iznosi 4,5 milijuna kuna. Objekt se nalazi uz samu prelučku prometnicu, nekoliko metara od mora, a iz kojeg se pruža predivan pogled na cijeli prelučki zaljev i kvarnerske otoke.
Građevina je turističke namjene s 12 apartmana i 12 parkirnih mjesta. Nekretnina je u devastiranom stanju, a sastoji se od suterena, prizemlja, prvog i drugog kata, galerije ukupne bruto površine od 1.598 »kvadrata«.
O ovoj se nekretnini nekada govorilo kao o budućem surferskom hotelu, namijenjenom »daskašima« iz Slovenije i Zagreba koji u prelučku uvalu dolaze u ranojutarnjim satima krotiti vjetar.

Izvor: www.novilist.hr