• hr
  • en
  • de
  • it

Nagradna igra za ulaznice za Biograd Boat show

Na naslovnici Adriatic Sailora aktiviran modula za nagradnu igru. Preko jednog jednostavnog pitanja možete osvojiti karte za Biograd Boat Swow.Nakon 16 godina neprekidnog rasta, očekuje se još jedan rekordan sajam, sa povećanjem prošlogodišnjih brojki od 276 izlagača i 291 plovila. Sve tri izložbene hale su rasprodane 6 tjedana prije sajma, uključujući proširenu halu C.

Preliminarne vijesti za sajam 2015

Popis premijerno predstavljenih plovila raste iz dana u dan, te će biti svakako jedan od najimpresivnijih u povijesti BBS-a. Sve informacije o premijerama bit će objavljene u budućim izvješćima. Navodimo neke od trendova i novih proizvodnih linija koje će biti predstavljeni na ovogodišnjem sajmu.

Višetrupci su hit 2015. - Ove godine najveći porast će biti u segmentu višetrupaca. Najbrojniji su katamarana sa jedrima dužine od 40 do 52 stope. Posjetitelji će također moći vidjeti i trimaran sa jedrima, kao i motorne katamarane.

Novi Yacht Charter Centar - U 2014 godini 21 charter trvtka je predstavila preko 1100 plovila u hali C. Ovogodišnji novi i veći Yacht Charter Centar bit će premješten u halu B, a osim direktne prodaje i predstavljanja flote biti će orginiziran i Business to Business Program (B2B) u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) i EEN (Europskom mrežom poduzetnika). Prva dva dana naglasak će biti na B2B, a vikend na direktnu prodaju krajnjim korisicima.

Najširi spektar proizvoda do sada - gotovo svaki sektor nautičke industrije bit će izložen ove godine.

Proizvođači i distributeri odlučili su direktno izlagati nove proizvode, poput ronilačka opreme i daski za veslanje, koji su do sada zastupali samo trgovci.

Međunarodni izlagači - Više međunarodnih izlagača prijavilo se za ovogodišnji show, uključujući i nove izlagače i medijske partnere iz daleke Južne Amerike. Sve više brodogradilišta izravno dogovara sudjelovanje na sajmu za svoje prodajne predstavnike iz različitih zemalja, budući da sajam bilježi velik broj međunarodnih posjetitelja.

 

Jedriličarske regate - Održat će se regate u više kategorija naglašavajući širok spektar aktivnosti Yacht Cluba Biograd.

BBS regata - otvoreni događaj u kojem sudjeluje više klasa plovila
Samoborska Regata - Upoznaje posjetitelje sajma sa njihovom tradicionalnom glazbom i hranom u restoranu marine u subotu navečer.
19. Češki Rallye - Nakon sedmodnevnog jedrenja u subotu se vračaju u Biograd i biti će gosti sajma
The Race - Ova regata prelazi 1000 milja na putu iz Biograda do Lefkasa u Grčkoj i natrag a moći će se u živo pratiti preko GPS-a trackinga za vrijeme sajma. Svjetsko prvenstvo Topcat K1 + ITC K2 + K3 - Službeno predstavljanje Svjetskog prvenstva koje će se održatu u Biogradu 2016-te godine biti će štandu Yacht Cluba Biograd. Ova klasa broji više od 1200 aktivnih jedriličara u svijetu.

Sajam privlači veliki broj posjetitelja i izlagača iz šire regije u Biograd koji raspolaže sa prvoklasnim nautičkim objektima i svom infrastrukturom potrebnom za ugodan boravak. Sama manifestacija se odvija u impresivnim objektima Ilirije d.d. koji uključuju marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje, a povoljne cijene svih usluga doprinose ležernoj atmosferi. Pontonski most povezuje glavnu marinu sa Marinom Kornati zapad pritom nudeći jedinstven i atraktivan izlagački prostor.
Biograd Boat Show je dobio status zlatnog člana Međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, zahvaljujući usvajanju visokih standarda organizacije i sudjelovanja u daljnjem razvoju udruge dijeleći svoj jedinstveni poslovni model i inovativna rješenja, kao što su 360° Virtual Tour.
Zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Poznat kao „Boat Show doživljaj", ključ je uspjeha sajma, a očituje se zadovoljstvom domaćih kao i posjetitelja iz cijele Europe.

BBS 2014 u brojkama:

Preko 275 izlagača
291 plovila
5 regata

Više informacija na http://www.bbs.com.hr/ Vidimo se na sjamu!