• hr
  • en
  • de
  • it

Na BBS-u predstavili Vector 700 i Adrianu 36

Iako još nisu započeli s proizvodnjim, SAS Vectoru smiješi se nekoliko novih ugovora za narudžbe poznatih brodica. Interes je povećan osobito nakon prezentacije na nautičkom sajmu Biograd Boat Show na kojemu su se pojavili s već čuvenom Adrianom 36, ali i Vectorom 700.
Na sajmu je kvalitetu ovih brodica prezentirao osobno direktor SAS Vectora, Branko Perčinić, izrazivši veliko zadovoljstvo zbog zanimanja kupaca, posebno inozemnih:
- Ima kupaca koji su već pogledali naše brodice i odlučili se za kupnju, ali zanimanje su pokazali i novi investitori. Sve u svemu, zadovoljni smo načinom na koji ulazimo u novi početak jer se pokazalo da je zanimanje kupaca za ove brodice uvijek ostalo isto. Ljudi su upamtili kvalitetu i ove godine kada tvrtka nije radila očito nije donijelo neki zaborav - kaže Perčinić.
Dolazak u Zadar iskoristio je i za pripremu SAS-ovog pogona u Poslovnoj zoni Poličnik u kojoj će nastaviti proizvodnju. Podmireni su troškovi za struju, vodu i ostale režije, i dan po dan čeka se početak proizvodnje.
- Čekamo jednu financijsku injekciju kojom ćemo najprije isplatiti milijun kuna potraživanja radnicima i krećemo s proizvodnjom - kaže Perčinić.
Nadaju se i narudžbi Ministarstva unutarnjih poslova koje bi uskoro trebalo objaviti natječaj za nabavku patrolnih čamaca. Obzirom da je država najsigurniji platiša, to bi im bio jedan od najvažnijih poslova.

Izvor: www.zadarskilist.hr