• hr
  • en
  • de
  • it

Mulini Beach bar među osam najboljih klubova na svijetu

Maistrin Mulini Beach bar našao se na ovogodišnjoj zlatnoj listi osam najboljih klubova na plaži koju je objavio najprestižniji svjetski putnički časopis Condé Nast Traveler.
Riječ je časopisu osnovanom 1987. godine koji se temelji na jednostavnom, ali revolucionarnom principu: "Istina o putovanju" i s jedinim ciljem da se doživljavanja svijeta točno prenesu i na način kako su ga doživjeli njihovi čitatelji i dopisnici koji putuju anonimno i sami snose svoje troškove puta i boravka. Upravo ovakav pristup Condé Nast Traveler čini ovaj časopis najuglednijim i najpouzdanijim izvorom informacija.
Opisujući samo neke od razloga za dodjelu ovako značajnog priznanja Maistri, ali i čitavom Rovinju čitatelji časopisa, uz podatak da se nagrađen Mulini Beach bar sa svojih pedesetak mjesta nalazi u samom središtu istoimene plaže pišu i da se "modernistički uređeno bijelo šetalište proteže od luke prepune jahtama sve do ove isklesane plaže na kojoj su posađeni timijan, ružmarin i elegantni mornarsko-plavi suncobrani, a osoblje s veselim slamnatim šeširima miješa Caipirinhe od manga i nosi hobotnicu, kuskus s mentom i kapare u prelijepim posudama" , stoji u časopisu, uz preporuku i dodatak da se između kupanja u toplome moru bistrom poput rakije, obavezno treba dobro proučiti vinska karta Mulini Beach bara.
Nije naodmet podsjetiti da su uvala Lone, kao i Mulini Beach plaža u sklopu koje se nalazi i nagrađeni bar te šetnica, potpuno obnovljeni 2014. godine investicijom vrijednom 25 milijuna "maistrinih" kuna, dok dizajn i arhitekturu potpisuju višekratno nagrađivan Arhitektonski studio 3LHD.

Izvor: www.glasistre.hr