• hr
  • en
  • de
  • it

MTV Summerblast u Poreču 25. i 26. kolovoza

Festival MTV Summerblast najavio je drugo izdanje koje će se održati 25. i 26. kolovoza u Poreču u uvali Peškera, a za sve posjetitelje priprema još više zabave, emocija i energičnih nastupa.
Festival je već prošlo ljeto visoko postavio ljestvicu na domaćoj festivalskoj sceni, a organizatori najavljuju da će ovogodišnji line-up, čija će prva imena objaviti uskoro, privući još više posjetitelja u Poreč.
Više od tri milijuna impresija na službenim digitalnim kanalima festivala pokazatelj su da se ovim spektaklom Poreč upisao na kartu velikih ljetnih festivalskih destinacija. Prije samo nekoliko dana, na službenoj Facebook stranici, objavljen je aftermovie festivala koji je pregledan više od 75 tisuća puta a može se pogledati i ovdje. U pet minuta prikazana je vatrena festivalska atmosfera, a kadrovi bajkovitog Poreča dodatna su pozivnica za sve one koji na najbolji način žele obilježiti kraj ljetne sezone.
Premijerno izdanje MTV Summerblasta koje se održalo 19. i 20. kolovoza prošle godine u Poreču posjetilo je više od deset tisuća ljudi iz više od 17 zemalja svijeta, a na jednoj od najatraktivnijih ljetnih plesnih pozornica zasvirale se najveće svjetske zvijezde elektroničke glazbe kao što su Afrojack, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Zedd, Zeds Dead, Example, Jonas Blue, Lost Frequencies, Martin Jensen, Vanillaz te brojni drugi.
Više informacija o drugom izdanju festivala dostupno je na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Izvor: www.glasistre.hr