• hr
  • en
  • de
  • it

Monte Mulini najbolji je hrvatski hotel

Čak šest hotela u Istri našlo se na popisu najboljih 25 hrvatskih hotela prema ocjeni Tripadvisora za 2015. godinu, te su dobitnici nagrade Tripadvisor 2015 Travelers Choice award. Pritom je rovinjski hotel Maistre Monte Mulini proglašen najboljim hotelom u državi, dok je također njihov Lone, prvi dizajnirani hotelu Hrvatskoj, na četvrtom mjestu.


Peta obljetnica hotela Monte Mulini obilježena je nizom priznanja, među kojima je i titula hotela godine dodijeljena na Danima hrvatskog turizma u Opatiji 2014. godine, a objava popisa najboljih hotela Hrvatske uglednog svjetskog portala TripAdvisor još je jednom potvrdila izniman status hotela Monte Mulini u Hrvatskoj, ali i regionalnoj turističkoj ponudi.
TripAdvisor već 13 godina odabire i nagrađuje najbolje hotele svijeta temeljem milijuna komentara, ocjena i mišljenja putnika iz cijelog svijeta prikupljenih u protekloj godini. Hotel Monte Mulini koji je u tom razdoblju zabilježio 134 komentara praćenih odličnim ocjenama, proglašen je najboljim hotelom Hrvatske te mu je dodijeljeno priznanje Tripadvisor 2015 Travelers Choice award, poručuju iz Maistre.
Tvrde da je zbog izvanredne usluge i kvalitete sadržaja Monte Mulini već drugu godinu za redom na samom vrhu Tripadvisorove top ljestvice najboljih hotela Hrvatske, a prvi je i u kategoriji najluksuznijih hotela Hrvatske. U kategorijama hotela s najboljom uslugom i najromantičnijim ambijentom, Monte Mulini zauzeo je visoko drugo mjesto.
Uz hotel Monte Mulini, na popisu najboljih hotela godine ističe se i Maistrin design hotel Lone, koji se s prošlogodišnjeg sedmog mjesta popeo na četvrto i time dokazao kontinuiranu posvećenost unaprjeđenju svojih sadržaja, s ciljem da svojim gostima omoguće doživljaj usklađen sa suvremenim i kreativnim ambijentom koji ovaj hotel čine jedinstvenim, zaključuju u Maistri.
Na 17. mjestu ovog popisa nalazi se hotel Arenaturista Park Plaza Medulin, a na 20. njihova Park Plaza Histria u Puli. Potom je na 22. mjestu po ocjenama korisnika hotel Parentium Plave lagune, a 24. Valamarova Riviera na porečkoj rivi.

- Milijuni putnika koji tvore TripAdvisor zajednicu pomogli su nam istaknuti neke od najboljih hotela svijeta. Za sve one koji planiraju svoja putovanja u 2015 godini hoteli s popisa Travelers choice idealno su mjesto nadahnuća, istaknula je Barbara Messing, direktorica marketinga TripAdvisora.
Inače, TripAdvisor je najveći svjetski online savjetnik za putovanja s više od 315 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno i preko 200 milijuna recenzija i komentara koji pokrivaju više od 4,4 milijuna smještajnih objekata, restorana i turističkih atrakcija.

Izvor: www.glasistre.hr