• hr
  • en
  • de
  • it

Među najboljima u svijetu na Booking.com-u

Tri hrvatska smještajna objekta osvojili su nagrade Booking.com-ovog "2015 Guest Review Award" priznanja, gdje su u hrvatski kandidati u svojim kategorijama proglašeni među najboljima na svijetu.

Od ukupno pet definiranih kategorija, hrvatski objekti našli su se u tri kategorije:
Aparthotel Bellevue Trogir u kategoriji "Najtoplija dobrodošlica"
Apartmani Villa Harmonie u kategoriji "Doručak šampiona"
Kuća za odmor Ankora u kategoriji "Najbolji domaćin"

„2015 Guest Review Award" priznanje dodijeljeno je za više od 280.000 smještajnih objekata u 196 zemalja svijeta koji su pokazali da mogu dosljedno ispunjavati pa čak i premašiti očekivanja širokog spektra gostiju bez obzira na njihovu dob, porijeklo ili kulturnu pozadinu. Na razini Hrvatske, priznanje je dodijeljeno ukupnom broju od 9.310 smještajnih objekata čija je zajednička prosječna ocjena recenzija gostiju na Booking.com-u u 2015. godini bila izvrsnih 8.9.

U sklopu „2015 Guest Review Award" priznanja, Booking.com je odao posebno priznanje za 10 vodećih svjetskih smještajnih objekata koji nude iznimno iskustvo boravka u pet kategorija - „Doručak šampiona", „Dome slatki dome", „Izvanredna vrijednost", „Najbolji domaćin" i „Najtoplija dobrodošlica". Među ovim smještajnim objektima, tri navedena partnera portala Booking.com iz Hrvatske su osvojila priznanje.

Nagrađeni smještajni objekti predstavljaju odabranu grupu objekata koja je uspjela postići iznimno visok prosjek ocjena recenzija gostiju - 8 ili više, na temelju najmanje 10 recenzija u 2015. godini, koji je postavljen s ciljem osiguranja da su pobjednici bili kontinuirano izvrsni kroz cijelu godinu.

Izvor: www.monitor.hr