• hr
  • en
  • de
  • it

Marina D-Marin Dalmacija najbolja veliku marina u Hrvatskoj

Na svečanoj dodjeli nagrade Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku, marina D-Marin Dalmacija u Sukošanu dobila je 1. nagradu u kategoriji velikih marina.

„Iznimno smo ponosni što je marina D-Marin Dalmacija dobitnica ove prestižne i hvalevrijedne nagrade. Nagrade smatramo još većim priznanjem i radi činjenice što ih dobivamo od strane brojnih hrvatskih stručnjaka koji su prepoznali naš trud i nastojanja da gostima u Hrvatskoj osiguramo što bolje sadržaje.
Planiramo i dalje razvijati sve naše marine, kako bismo Hrvatsku učinili još atraktivnijim odredištem za nautičare", izjavio je Božidar Duka, regionalni direktor D-Marin Marinas Group Croatia, dodajući da zahvaljujući stalnim ulaganjima, sve marine D-Marin Marinas grupe danas mogu biti matične luke ili tranzitne luke za mega jahte koje krstare Mediteranom.
Dogus grupa u Hrvatskoj nastavlja kontinuirano raditi na podizanju kvalitete usluge u svojim marinama te uvođenju dodatne ponude za goste.
Iduće godine, marina D-Marin Dalmacija će biti obogaćena dodatnim sadržajima, poput ekskluzivnog Beach Cluba s restoranom, bazenom i igralištem za djecu, trgom s restoranom, pubom, marketom te dućanima s odjećom i modnim dodacima.
Već 19. godinu zaredom, Hrvatska gospodarska komora provodi akciju „Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku" u okviru koje se dodjeljuju nagrade i priznanja najboljim turističkim odredištima, tvrtkama i istaknutim pojedincima.
Postupak ocjenjivanja marina provodi se u dvije faze - prikupljanjem i obradom fizičkih i financijskih pokazatelja putem Upitnika kojeg ispunjavanju marine, te potom prema ocjeni Povjerenstva za ocjenjivanje marina koje obilazi i ocjenjuje kvalitetu po četiri najbolje rangirane marine temeljem obrađenih Upitnika u tri kategorije.
D-Marin Dalmacija najveća je marina na Jadranu sa svojih 1.200 vezova u moru te dodatnih 300 na kopnu. Zahvaljujući dubini mora i prostranim vezovima, opremljenim prema međunarodnim standardima, marina omogućava smještaj plovilima do 60 metara dužine. Uz to, jedna je od rijetkih luka nautičkog turizma koja posjeduje svoju plažu.

Izvor: www.ezadar.hr