• hr
  • en
  • de
  • it

Macrocruise charter agencija

Međunarodni sajam nautike 4. - 08. svibnja 2016 
Marina Portorož, Slovenija



Nautički sajmovi iznimno su važni za poboljšanje prodaje plovila i nautičke opreme jer neposredno utječu na tržište te omogućavaju predstavljanje novosti u sektoru. Istodobno https://www.currentpdfs.com/

 osiguravaju plasman brandova na izabrana tržišta te prognoziranje trendova, a ujedno predstavljaju najnovija otkrića u području nautike i gradnje plovila te, što je podjednako važno, promoviraju nove tehnologije koje ne štete okolišu.

Internautica je najveći nautički sajam online sale pdf files

 na Jadranu koji već 21 godinu visokim standardima kvalitete svojim partnerima i izlagačima neprekidno jamči raznolike mogućnosti predstavljanja svih njihovih izložbenih programa.

Jedan od glavnih ciljeva Internautice jest povezivanje i predstavljanje nautičke industrije srednje Europe te poticanje njenog trajnog razvoja. S tom namjerom Inernautica svake godine ugošćuje brojna priznata imena iz svijeta brodogradnje i industrije te predstavlja vodeće nautičke marke. Među izlagačima su i vodeća poduzeća sa slovenskog i međunarodnog nautičkog tržišta.

Internautica je prodajni sajam te stoga ima važan utjecaj na potrošnju i strateške odluke u nautičkoj industriji. S njime zapravo službeno počinje nautička sezona na Jadranu. Portorož svake godine u vrijeme Internautice cheap engineer standards

 postaje stjecište nautičkog, poslovnog, sportskog i društvenog svijeta. Različita događanja, stručni susreti, sportski i društveni događaji omogućavaju brojna zanimljiva poznanstva i stvaranje poslovnih veza. Uz ugodno proljetno vrijeme i zanimljiv program događanja, sajam poduzećima iz različitih gospodarskih područja nudi brojne mogućnosti za promociju.

Internautica je sajamski događaj koji je sadržajno usmjeren i na predstavljanje inovativnih tehnologija budućnosti koje podižu ekološku svijest pojedinca i potiču ga da koristi energiju iz obnovljivih izvora ili hibridnih sustava sa smanjenom uporabom goriva i emisija. Posjetiteljima svake godine predstavlja brojne novosti iz svijeta nautike, kao i zanimljivosti najvažnijih svjetskih proizvođača. Predstavlja široku ponudu i mogućnosti za trgovinu široke palete različitih nautičkih i sportskih proizvoda.



Ove će godine Internautica doživjeti neke promjene. Najvažnija je svakako ta da će biti promijenjen raspored izložbenih prostora na obali, osiguravajući tako podjednaku izloženost izložbenih površina svih izlagača. Osim premijernog predstavljanja novi modela plovila, ponovno će se proširiti krug izlagača sportske opreme namijenjene ljubiteljima aktivnosti kao što su surfanje, kajtanje i  uspravno veslanje na dasci (SUP), ribolov i ronjenje. Zelena avenija će na središnjem prostoru sajma predstaviti najnaprednija plovila i vozila kroz prizmu električne i hibridne mobilnosti. Posjetitelji će moći razgledati raznovrsna vozila koja za svoj pogon i skladištenje energije koriste najnovije tehnologije.



Osim atraktivnih motornih plovila i jedrilica, bit će tu, naravno, i dobre zabave. Organizirat će se tradicionalna večer izlagača, jedriličarske regate, utrka u uspravnom veslanju na dasci, susreti starodobnih plovila i automobila te drugi atraktivni događaji s bogatim društvenim programom. Međunarodni stručni žiri ponovno će odabrati plovila koja naglašavaju »Jadransku notu«, što znači da je njihova primjena prilagođena uvjetima i zahtjevima plovidbe po Jadranskom moru, te će zadnjeg dana Internautice dodijeliti priznanje za Jadransko plovilo godine.

Internautica 2016. održat će se od 4. do 8. svibnja 2016. Prijavu za sudjelovanje možete ispuniti na sljedećim poveznicama: http://www.internautica.net/contact/ 

Više informacija i novosti na