• hr
  • en
  • de
  • it

Last minute charter ponuda za zadnji tjedan kolovoza

U zadnjem tjednu kolovoza jedrilica s dvije kabine gotovo da i nema ponudi. Nudi se jedan lijepi Sun Odyssey 42DS koji zbog paprene cijene i nije u ponudi. Od jedrilica s 3 kabine interesantno je da su najpovoljniji izraziti prerformance modeli X-41, Archambault 40, First 40.7, dvije Salone što znači da je potražnja za manjim brodovima za ovaj termin bila velika i da su gotovo svi brodovi iznajmljeni. Vjerujem da bi i za ovaj jedini cruiser model Sun Odyssey 36i iz Pule mogli još spustiti cijenu u odnosu na ovu službenu ponudu.
Tko želi na jug i ima dovoljan broj osoba u posadi ili dovoljan budžet, Elan 45 iz Kaštela ili Oceanis 473 iz Baške Vode su prihvatljiva rješenja. Oceanis 473 je stvarno udoban i siguran za đitu. 
U ovom tjednu brodovi za srednji i sjeverni Jadran su brodovi nešto skuplji.
Karakteristično je da i u ovoj ponudi kao i u ostalim tjednima ove sezone prevladavaju brodovi s 4 i 5 kabina. Veća ponuda od potražnje nažalost neće zadovoljiti njihove vlasnike koji nisu računali da će im ovaj tjedan brodovi ostati na vezu. Ako ste odlučili provesti taj tjedan na brodu, moja preporuka je pričekati srijedu kada se nadamo da će cijene biti niže.

Naime, u srijedu na istom mjestu objavljujemo ultra last minute ponudu!

Cijene u ponudi su izražene u eurima. Za plaćanje u kunama se obračunava prema srednjem tečaju HNBa na dan uplate. Završno čišćenje i transit log su uključeni u cijenu. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu 7 kuna/po danu/po osobi. Sigurnosni depozit se može se položiti u slipovima kreditnih kartica ili u gotovini.

Za više informacija o ostalim brodovima iz ponude i rezervacije na:
tel/faks: 00 385 1 3366417
mob: 00 385 91 560 3433
e-mail:
 info@macrocruise.com