• hr
  • en
  • de
  • it

Krivica - najsigurnija uvala na Kvarneru

Zahvaljujućim svojim položajem i oblikom, Krivica je zaštićena od svih vjetrova. Ljepoti uvale uvelike pridonosi gusta borova šuma koja se prostire do mora.
Pri kraju uvale je mol koji zbog plitkog mora nije pogodan za vez. Neki nautičari ostaju usidreni u Krivici po nekoliko dana.
Lijepa šetnica vodi na drugu stranu otoka, do romantičnog gradića Veli Lošinj. Potrebno je otprilike 1 sat hoda kroz šumu do Velog Lošinja.
U Krivici je postavljeno 10-tak bova i organizorano sidrište. 

Krivica je udaljena oko 5 milja od Malog Lošinja. Unazad nekoliko godina Mali Lošinj se razvio u omiljenu charter destinaciju s charter bazom koja uključuje čak oko 20- tak brodova. Brodovi su smješteni tik do benzinske pumpe što Vas oslobađa stresa točenja goriva prilikom povratka s odmora. Iz Malog Lošinja lako doplovite u tjednoj điti do Kornata, Brijuna, Raba, Krka, Cresa, Unija, Suska..ovisno koji su Vam prioriteti.

Cijene brodova su nešto povoljnije u odnosu na charter baze u okolici. Evo primjera ponude na tjednom terminu u sredini svibnja i trenutno raspoliživih brodova:

Više o Krivici na linku http://www.adriaticsailor.com/krivica_otok_losinj/sailing_adriatic/8/3039/HR

Cijene u ponudi su izražene u Eurima. Za plaćanje u kunama se obračunava prema srednjem tečaju HNBa na dan uplate.Transit log i završno čišćenje se plaćaju prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu 7 kuna/po danu/po osobi, prijavu za regatu. Sigurnosni depozit se može se položiti u slipovima kreditnih kartica ili u gotovini. 

Ponuda je napravljena u booking sustavu http://search.macrocruise.com/ 

Informacije i rezervacije:
Tel/faks: 00 385 1 3366417
Mob: 00 385 91 5603433
E-mail: info@macrocruise.com