• hr
  • en
  • de
  • it

Karnevalska regata – charter ponuda

HR

Najmasovnija maškarana regata na Mediteranu, Karnevalska regata u organizaciji Yacht Cluba Biograd ove godine je u terminu od 01-03/03 - prvi vikend u ožujku. Regata je međunarodnog karaktera jer redovito uz domaće posade dolaze i posade iz Slovenije, Poljske, Austrije, Češke, Slovačke, Italije, Švicarske, Njemačke, Mađarske.
Regata se odvija u akvatoriju Biograda - centra nautičkog turizma na Jadranu. Jedri se oko dobro znanih nautičkih točaka u Pašmanskom kanalu: Tkon, uvala Zaklopica na Pašmanu, Biograd, svjetionik Koćerka, otočići Oštarije kod Crvene luke, Planac i Sv. Katarina, Komornik, Babac, Muntan, Čavatul...
Pobjednik Karnevalske regate dobiva betonsku skulpturu, 34 kilograma teškog tovara-magarca. Regatu karakterizira dobra organizacija s humanitarnom notom, autentične nagrade, maštovite maske, tradicionalno veliki odaziv jedriličara i uobičajeno gostoljubivi domaćini.

Dragi naši ljubitelji jedrenja, vrijeme je maškara, a s njim najveća i najzabavnija maškarana regata na Jadranu, a i šire!

Charter ponuda za Karnevalsku regatu

 

HR

Cijene u ponudi su izražene u eurima. Za plaćanje u kunama se obračunava prema srednjem tečaju HNBa na dan uplate. Transit log i završno čišćenje se u većini slučajeva plaćaju prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu ( npr za Hrvatsku iznosi 1 €/po danu/po osobi). Sigurnosni depozit se može teoretski položiti na razne načine - gotovinom, kreditnim karticama, putničkim čekovima ili pak bankovnim doznakama, no charter agencija obično nudi samo mogućnost polaganja gotovine ili slipova kreditnih kartica. Neke charter baze ne primaju slipove kartica American express. Za većinu brodova iz ponude moguće je doplata za osiguranje depozita. U tom slučaju nije potrebno položiti depozit.

Informacije i booking:

Mob: 00 385 91 5603433; 00 385 91 5730297

E-mail: info@macrocruise.com