• hr
  • en
  • de
  • it

Jeste se prijavili za 8. saljsku Gladušu?

 

U subotu, 22. travnja održat će se 8. Saljska regata krstaša "Gladuša 2017." u organizaciji Jedriličarskog kluba "Guc" iz Sali na Dugom otoku.
Još su samo dva tjedna do starta osmog izdanja čudesne saljske regate, koja brojem jedrilica drži visoko četvrto mjesto na Jadranu. Preliminarne prijave završavaju danas, u ponedjeljak 10. travnja, pa stoga požurite.

Više inforamcija na http://jkguc.hr/regate/

Macrocruise ponuda brodova za najam:

Cijene u ponudi su izražene u eurima. Za plaćanje u kunama se obračunava prema srednjem tečaju HNBa na dan uplate. Transit log i završno čišćenje se u većini slučajeva plaćaju prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu ( npr za Hrvatsku iznosi 1 €/po danu/po osobi). Sigurnosni depozit se može se teoretski može položiti na razne načine - gotovinom, kreditnim karticama, putničkim čekovima ili pak bankovnim doznakama, no charter agencija obično nudi samo mogućnost polaganja gotovine ili slipova kreditnih kartica. Neke charter baze ne primaju slipove kartica American express.i. Za većinu brodova iz ponude moguće je doplata za osiguranje depozita. U tom slučaju nije potrebno položiti depozit.

Više informacija na linku:

http://www.macrocruise.com/article/gladusa-regata/