• hr
  • en
  • de
  • it

Jadrolinija zatvara poslovnicu na Poluotoku

PREKO - Zbog racionalizacije poslovanja prodajnih mjesta, Jadrolinija će od ponedjeljka 28. rujna zatvoriti agenciju kod Gradskih vrata. Prodaja karata obavljat će se u njihovoj drugoj poslovnici na Poluotoku, kraj Pomorske policije...
Putnici u gradskoj luci tako ostaju bez malog putničkog terminala ispod bedema u kojem su se mogli skloniti od kiše i vjetra.

- S obzirom na preseljenje trajektnog i međunarodnog prometa u novu luku Gaženica te skori završetak turističke sezone, možemo potvrditi da će se s prelaskom na vansezonski red plovidbe odnosno od 28.9.2015. zatvoriti prodajno mjesto u gradskoj luci na adresi Liburnska obala 4. Kako bi putnicima bilo pristupačnije, u dogovoru s Lučkom upravom nastojat ćemo da katamarane na brzobrodskim linijama, a naročito brod na liniji 431A Zadar - Preko, budu vezani što je bliže poslovnici na adresi Liburnska obala 7, poručila je glasnogovornica Jadrolinije Marija Zaputović.

Otvaranjem luke Gaženica Jadrolinija je i tamo otvorila jednu prodajnu poslovnicu, pa su očito zaključili da su im tri objekta u Zadru, u ovom trenutku, prevelik trošak. Buduća namjena prostora dosadašnje poslovnice ispod bedema još nije poznata.

Izvor: http://www.nasiskolji.hr