• hr
  • en
  • de
  • it

HTZ na "Nadi" u Biogradu

Sljedeća sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice održat će se u Biogradu na Moru, točnije u plovidbi sjevernodalmatinskim arhipelagom, kako i dolikuje tijelu koje vodi turizam u zemlji s 1244 otoka i gradu u kojem je rođena hrvatska organizirana nautika.
Sjednica će se održati u utorak (26. svibnja ), na Event Shipu "Nada" biogradske Ilirije.
Na dnevnom redu sjednice bit će, između ostaloga, prijedlog oglašavanja u promotivnim kampanjama s javnim i privatnim sektorom u 2016. godini; prijedlog posebnih promotivnih i drugih strateških projekata u 2016. godini; prijedlozi potpora za projekte turističkih inicijativa i proizvoda te turističkih zajednica na turistički nerazvijenim područjima u 2015. godini. Također, na sjednici će biti izneseno izvješće o tijeku promotivnih kampanja na emitivnim tržištima, izvješće o kreativnim rješenjima koja se koriste u kampanjama te izvješće o PR projektima koji su u tijeku.
Napominju iz HTZ-a kako će za vrijeme trajanja sjednice brod ploviti prema NP Kornati gdje je predviđen prolazak kroz kornatski otočni arhipelag.
Uz članove Turističkog vijeća, sjednici će prisustvovati ministar turizma i predsjednik Hrvatske turističke zajednice Darko Lorencin te direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić. HTZ je poziv uputila i novinarima.
Brod Nada jedinstven je u ponudi hrvatskog turizma jer je kao multifunkcionalan pogodan podjednako za klasične izlete nadograđene luksuznom opremom, ali opremljen kompletnom kuhinjom te paletom specifične ugostiteljske ponude, ali i audio i vizualnom opremom za održavanje stručnih skupova i konferencija tijekom plovidbe.

Izvor: www.zadarskilist.hr