• hr
  • en
  • de
  • it

Gospić ulovio ugora od 13 kilograma, a Piventić grdobinu od 6,5!

Ekipa Škarpina Nerezine, u kojoj su se natjecali Danijel Gospić, Đani Uhač i Livio Fiorentin, pobjednik je prvog održanog Dive In Fest (s trećim po redu natjecanjem). Okupilo se ove godine stotinu natjecatelja iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije i Hrvatske koji su tijekom subote odmjeravali vještine u podvodnom ribolovu. Ova ekipa osvojila je najviše bodova, 38.155, dok je drugi bio domaći Dive In team (35.970), za koji su lovili Dario Marinov, Josip Štokov i Stjepo Kesić. Treće mjesto osvojila je talijanska ekipa Team omer / Sporasub Nautica Grignano.
Lovilo se u akvatoriju Dugog otoka i Molata, a uhvatila se i velika količina ribe:
- Po broju sudionika i po količini ulovljene ribe ovo je vjerojatno najveće natjecanje u podvodnom ribolovu što se tiče Hrvatske, a i dosta šire, doznali smo od Igora Nuića iz tvrtke Dive In. Tajna za dobar odaziv je u dobroj organizaciji, kaže Nuić, a kako je na prošlogodišnjem natjecanju sudjelovalo osamdeset lovaca, radi se o značajnom povećanju za ovu godinu.
Danijel Gospić iz pobjedničke ekipe ulovio je i najveću ribu - ugora od 13 kilograma, a najzanimljiviji ulov imao je Danijel Piventić iz Labina, koji je uhvatio rošpa (grdobinu) od 6,5 kilograma!

Izvor: www.zadarskilist.hr