• hr
  • en
  • de
  • it

EASYJET Od Pule do Berlina za 22 eura

Jedna od vodećih europskih zrakoplovnih kompanija, tvrtka EasyJet najavila je pokretanje nove rute iz Pule za Berlin Tegel. Putnici iz Hrvatske sada imaju mogućnost koristiti zrakoplove EasyJeta kako bi se povezali s novom berlinskom Tegel zračnom lukom, s početnom cijenom karte od 22 eura, uključujući sve takse.
U ljetnoj sezoni Pula i Berlin bit će povezani tri puta tjedno, ponedjeljkom, petkom i subotom, počevši od 3. kolovoza. Karte su u prodaji za letove prema svim destinacijama te ih od sad možete pronaći na mrežnim stranicama easyJet.com, na easyJet mobilnoj aplikaciji i putem globalnih distribucijskih sistema.
EasyJet je objavio 23 nove linije iz zračne luke Berlin Tegel i prodao više od 3,8 milijuna mjesta za ljetnu sezonu od 25. ožujka do 27. listopada 2018. godine. EasyJet nudi vodeću mrežu ruta od Berlina s ukupno 95 destinacija iz zračnih luka Tegel i Schönefeld, pružajući veliku vrijednost poslovnim i turističkim putnicima.
- Drago mi je što danas objavljujem novu rutu iz Pule kao dio naše ekspanzije u zračnoj luci Berlin Tegel. EasyJet brzo raste u Zračnoj luci Pula od uvođenja našeg prvog leta u lipnju 2015., Berlin Tegel naša je deveta destinacija iz zračne luke Pula, uz postojeće letove do europskih glavnih zračnih luka, uključujući London Gatwick, Milano Malpensu i Pariz Charles de Gaulle. Nova usluga zračne luke Tegel nadopunit će našu postojeću mogućnost letenja tri puta tjedno iz Pule za Berlin Schönefeld i pojačati povezanost Pule i glavnog grada Njemačke, rekao je Thomas Haagensen, direktor EasyJet Europe.

Izvor: www.glasistre.hr