• hr
  • en
  • de
  • it

Doufori nominirani za Europski brod godine

Inženjer Michel Dufour je radio u tvornici koja je proizvodila dijelove za lokomotive u blizini La Rochelle u Francuskoj 1964. U to vrijeme, Micheal je bio zadužen za razboj dijelova iz novog i revolucionarnog materijala, fiberglasa. Kako je inženjer Dufour bio strastveni jedriličar, nije mu dugo trebalo dok je shvatio da fiberglasa može biti idealan materijal za jedrilice.
Povijest je počela kada je prodao auto, brod, i posudio posudio novac za svoj prvi brod u radionici u La Rochelle. Tada se u jesen 1964. godine, nakon osam mjeseci rada zaplovila prva Dufour jedrilica.
Današnja linija Doufor brodova naziva Grand Large nastala je u suradnji s glasovitim talijanskim dizajnerom Umbertom Felci. Najnoviji modeli s 3 kabine, Dufour 350 Grand Large i Dufour 382 Grand Large, su nominirani za prestižnu nagradu Europski brod godine 2016.

Doufor jedrilice su poznate i u charter industriji, tako da ta dva modela možete unajmiti iz čak 10 destinacija iz Hrvatske, Turske, Italije.
Za primjer nudimo usporednu ponudu za ta dva modela u tjednom najmu u lipnju 2016:

Cijene u ponudi su izražene u Eurima. Za plaćanje u kunama se obračunava prema srednjem tečaju HNBa na dan uplate.Transit log i završno čišćenje se plaćaju prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu 7 kuna/po danu/po osobi, prijavu za regatu. Sigurnosni depozit se može se položiti u slipovima kreditnih kartica ili u gotovini.
Pri potvrdi bookinga potrebno je uplatiti 50% iznosa, ostatak 4 tjedna prije isplovljavanja.
Informacije i rezervacije:
Tel/faks: 00 385 1 3366417
Mob: 00 385 91 5603433
E-mail: info@macrocruise.com