• hr
  • en
  • de
  • it

Colone i San Polo postaju jedan kamp sa četiri zvjezdice

Otvaranje turističke sezone u baljanskim kampovima Colone i San Polo zakazano je za 25. ožujka, a 30 hektara kamping prostora dobiva novi i stubokom izmijenjen izgled. Postavljanje novih mobilnih kućica u punom su jeku ne bi li dva kampa, prerasla u novi i jedinstveni prostor koji će svojim korisnicima osigurati znatno veći komfor i različite sadržaje uz more i na moru.
U rekonstrukciju i modernizaciju kampa baljanska je tvrtka Mon Perin uložila više od 25 milijuna kuna, pa se opravdano i nadaju da će umjesto s dosadašnje dvije, novouređeni kamp Mon Perin raspolagati s kategorizacijom četiri zvjezdice.
- S rekonstrukcijom kampova krenuli smo nakon završetka lanjske sezone i sad nas doista malo dijeli od otvaranja daleko komfornijeg, sadržajnijeg i hortikulturno uređenijeg prostora koji će raspolagati i s nekim novim sadržajima, kaže Massimo Piutti, direktor kampa Mon Perin. - Uz mobilne kućice i kompletno uređene sanitarne čvorove, radi se i na novom sunčalištu koje će biti upotpunjeno ležaljkama i baldahinima, odnosno dvama igralištima za djecu i aqua parku, a poseban je izazov i hortikulturno uređenje čitavog prostora, kaže Piutti, ujedno i član Uprave Mon Perin.

Izvor: www.glasistre.hr