• hr
  • en
  • de
  • it

Biograd Boat Show 2016

Pripreme napreduju rekordnim tempom - Noviteti - BBS postaje punoljetan - Očekuje se još jedan rekordni sajam - Boat Show doživljaj - Pristup do srednjeuropskog tržišta - Novo za BCS 2016 - Biograd Boat Show je član IFBSO-a

Noviteti
Izložbene hale za opremu rasprodane 3 mjeseca unaprijed - Ovogodišnji sajam popunjava se rekordnim tempom, te očekujemo 18. uzastopni rekordni sajam po broju izlagača i plovila. Razina optimizma i dalje rasti u lokalnoj nautičkoj industriji, što će se odraziti i na ovogodišnjem nautičkom sajmu. Najveći porast interesa kod izlagača dolazi od zastupnika većih motornih plovila, jer se napokon vide znakovi života na tržištu koje je bilo izrazito tiho proteklih godina.

Izložbena hala B postaje dom Biograd Charter Show-a- BCS je osmišljen kako bi predstavio na jednom mjestu charter flotu izlagača Biograd Boat Show-a i ostalih hrvatskih jaht charter tvrtki . Sajam je organiziran sa naglaskom na Business to Business interakciju u četvrtak i petak (20 -21), i za izravnu interakciju sa krajnjim kupcima.

BBS postaje punoljetan
Biograd Boat Show navršava 18 ove godine, a posjetitelji će vidjeti znakove zrelosti. Očekujte vidjeti sav izložbeni prostor rasprodan i najširi spektar proizvoda u ponudi do sada. Sajam je postao okupljalište za hrvatsku nautičku industriju i označava kraj nautičke sezone, te početak nove nautičke poslovne godine.

Očekuje se još jedan rekordni sajam
Nakon 17 godina neprekidnog rasta, očekuje se još jedan rekordan sajam. U 2015. sudjelovao je rekordan broj posjetitelja i više od 300 registriranih izlagača iz mnogih zemalja. Sajam je dobio međunarodni prizvuk s obzirom na važnost Hrvatske kao nautičke destinacije i impresivnih objekata i rukovodstvo Ilirije d.d. koji uključuju marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Povoljno cijene svih usluga doprinose opuštenoj atmosferi, a pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački prostor.

Boat Show doživljaj
Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlag-anja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nado-mak marine, do kasnih sati. Poznat kao "Boat Show doživljaj", rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaci-ju doživljavaju kao odmor.

Pristup do srednjeuropskog tržišta
Sajam ima snažan ugled u centralnoj Europi, te privlači mnogo posjetitelja iz susjednih zemalja. Mnogi od njih već posjeduju plovila sa bazom u Biogradu i okolici, dok su drugi jedni od tisuće posjetitelja raznih događanja koji se uvijek rado vraćaju. Posjetitelji na sajmu mogu nači tvrtke koje predstavljaju preko 500 čarter plovila, te izloženih 100 polovnih plovila. Mnoga sporedna događanja, poput Austrijskog offshore sailing prvenstva privlače preko 350 sudionika.


Biograd Charter Show
Kako Hrvatska predvodi svijet u yacht charter poslovanju , Biograd Charter Show postao je važno godišnje sastajalište za charter industriju, organizirano u hali "B". Četvrtkom i petkom usredotočen je na business to business poslovanje, dok vikend nudi potrošačima najbolju priliku razgovarati izravno s čarterašima, te priliku za posebne ponude. Bogati charter kongres program je okrunjen sa velikom Charter Friday zabavom u restoranu u hali "B".

Novo za BCS 2016
Nova kongresna dvorana u hali B - omogućava održavanje sastanaka i prezentacija u jezgri BCS-a
On-line B2B dogovaranje sastanaka- rukovođeni Hrvatskom gospodarskom komorom.
Proširena mjesta za sastanke- omogućavaju proširene mogućnosti za poslovne sastanke.
Šank za osvježenje - častimo sve akreditirane charter profesionalce u četvrtak i petak.


Biograd Boat Show je član IFBSO-a
Biograd Boat Show nosi status zlatnog člana IFBSO, međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, usvajajući visoke standarde organizacije aktivno sudjeluje u daljnjem razvoju udruge dijeleći svoj jedinstveni poslovni model i inovativna rješenja, kao što je 360° Virtual Tour.
Posjetite www.bbs.com.hr te upoznajte sajam preko 360° virtual tour, te pogledajte mnoštvo zanimljivih snimaka na našoj Boat Show TV.

Kontakt informacije za Biograd Boat Show team:
Robert Pirović
Koordinator za nautičke medije
Ilirija d.d., Biograd Croatia
Email: info@bbs.com.hr
Tel: +385 (0)23 386 147