• hr
  • en
  • de
  • it

Bellevue 5* dobitnik prestižne Condé Nast Johansens nagrade

Godišnja Condé Nast Johansens nagrada za izvrsnost predstavlja oznaku izvanredne kvalitete, a Bellevueu je dodijeljena zahvaljujući rezultatima online glasovanja, povratnih informacija gostiju te izvještaja lokalnih stručnjaka

Višestruko nagrađivani hotel Bellevue 5* hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas Grupe Jadranka dobitnik je novog međunarodnog prestižnog priznanja. Riječ je o Condé Nast Johansens nagradi za izvrsnost u kategoriji Best Destination Spa koja je lošinjskom Bellevueu dodijeljena sinoć na svečanoj dodjeli u hotelu The May Fair u Londonu.
Godišnja Condé Nast Johansens nagrada za izvrsnost za 2018. predstavlja oznaku izvanredne kvalitete, a Bellevueu je dodijeljena zahvaljujući rezultatima online glasovanja, povratnih informacija gostiju te izvještaja lokalnih stručnjaka. Također, to je i vjerna potvrda da hotel Bellevue doista pripada među svjetsku hotelsku elitu i da pritom uživa povjerenje gostiju iz cijeloga svijeta.
„Zadovoljstvo je biti uz bok vodećim svjetskim hotelima najviše razine i luksuza, što već samo po sebi predstavlja ogromno priznanje i potvrdu naše prepoznatljivosti i na međunarodnoj razini. Condé Nast Johansens nagrada za izvrsnost, kao i sve nagrade dosad, rezultat su zajedničkog rada svih Jadrankinih zaposlenika koji svojim odnosom prema gostima uspješno pronose glas o našim hotelima, premium ponudi i otoku Lošinju kao destinaciji diljem svijeta. Svima nama ovo treba biti poticaj da predanim radom i podizanjem ponude na još višu razinu nastavimo opravdavati povjerenje naših vjernih gostiju kako bi nam se uvijek rado vraćali na Lošinj.", istaknuo je član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović.

Hotel Bellevue 5* nametnuo se kao jedan od omiljenih odabira stranih gostiju koji uživaju i rado se vraćaju u luksuznu i prozračnu atmosferu prvog lošinjskog 5* hotela. Da je tome doista tako, potvrđuje i priznanje koje mu je ove godine dodijelio TripAdvisor, a za što su zaslužni upravo gosti hotela.
Oni su, naime, Bellevue proglasili najboljim hrvatskim hotelom te najboljim luksuznim hotelom u Hrvatskoj nakon samo dvije sezone od njegova otvorenja, a zahvaljujući karakterističnoj premium razini ponude.

Izvor: http://www.novilist.hr