• hr
  • en
  • de
  • it

BBS - Još jedan događaj svjetske klase!

hr

Biograd na Moru - Ovogodišnji Biograd Boat Show potvrdit će status Biograda kao vodećeg međunarodnog nautičkog sajma. Sav izložbeni prostor je rasprodan s više od 300 izlagača i tvrtki sudionika.
Nautička industrij imala je uspješnu godinu u Hrvatskoj, a ovogodišnji izlagači općenito su poboljšali kvalitetu svojih izložaka. Očekujte vidjeti stotine plovila u rasponu od 2 do 20 m, s brojnim svjetskim i hrvatskim premijerama, ali i impresivan asortiman proizvoda ponuđen za izravnu prodaju. Biograd Boat Show je najbolja prilika da vidite najveći izbor brodova u regiji i kako biste osigurali najbolje uvjete isporuke i cijene. Bit će mnoštva demonstracija i morskih testiranja i izazova, kao i prilika za krstarenje jednim od najluksuznijih event brodova u Hrvatskoj odnosno multifunkcionalnim event brodom „Nada", u vlasništvu ILIRIJE d.d., kapaciteta sjedećih mjesta za 182 osobe na dvije palube, sa vlastitim restoranom i vrhunskom audio/video opremom.
Manifestacija je također poznata po gastro i zabavnoj ponudi s dobrom hranom ponuđenom na brojnim mjestima, kao i kod odabranih dobavljača autohtone hrane na Festivalu Izvornosti, jednako kao i po zabavnom programu svake večeri nakon zalaska sunca. Boat show doživljaja ključ je priredbe koji privlači mnoge međunarodne posjetitelje, čime je ovaj događaj prerastao u jednu od najvažnijih hrvatskih manifestacija.
Ovogodišnja će izvedba pomorskom svijetu dokazati da je Hrvatska vodeća snaga u nautičkom svijetu, te da je Biograd u njegovom središtu. Biograd Boat Show jedan je od vodećih u razvoju business to business odnosa, kroz Biograd B2B, koji uključuje i Croatian Charter Expo, jedan od vodećih svjetskih događaja za jaht charter, kao i 5. nautički dani HGK-a s impresivnim nautičkim kongresnim programom koji okuplja vodeće tvrtke nautičke industrije.
Iako je sav izložbeni prostor rasprodan, nautičke tvrtke i dalje mogu sudjelovati registriranjem na Biograd B2B business to business platformi i imati potpuni pristup sajmu i online Biograd B2B Directory, gdje mogu predstaviti svoje proizvode i usluge drugim sudionicima i zakazati sastanke unaprijed.

Izvor: 

Damir Maričić
Odnosi s medijima Biograd Boat Show
e-mail: damirm@ilirijabiograd.com