• hr
  • en
  • de
  • it

Argonauti organiziraju eko kviz u Murteru

 

Poštovani, Pozivamo vas da nam se pridružite u subotu 12. studenog 2016. s početkom u 10h, u centru Murtera, na Hramini, gdje udruga Argonauta i Murterska Eko-patrola organiziraju "Otvoreni eko-kviz".
S našim "Otvorenim eko-kvizom" pridružit ćemo se europskoj kampanji pod nazivom "Change Climate Change" (Promjeni klimatske promjene) koju vodi mreža okolišnih udruga za mlade "Youth Environment Europe" (Mladi za okoliš Europe) iz Praga, Češka.
Argonauta je član ove mreže od 2014. godine. Ideja kviza je da naša djeca kroz temu klimatskih promjena postanu aktivni građani te uključe i sve odrasle prolaznike u razmjenu informacija i podizanje svijesti o najvažnijim temama iz područja klimatskih promjena - vodi, energiji i otpadu. Kviz kao neformalan način edukacije osmislile su naše EVS volonterke Gosia iz Poljske i Eva iz Španjolske.
Događanju se mogu pridružiti sva djeca u dobi od 10 i više godina, te zainteresirani mladi i odrasli bez obzira na dob. Radujemo se vašem odazivu i podršci - vidimo se u subotu u što većem broju! S poštovanjem, Argonautin tim NAPOMENA: U slučaju lošeg vremena događanje će se preseliti u prostore općine - dvoranu klape Mela. Suradnici na akciji: OŠ Murterski škoji, TZ Murter-Kornati, Općina Murter-Kornati i Komunalno poduzeće Murtela

Kontakt osoba: Sanja Tabori, mob. 095.395.4056, sanja.tabori@argonauta.hr