• hr
  • en
  • de
  • it

Adriatic Boat Show dogodine

Ništa od ovogodišnjeg najavljenog trećeg izdanja Adriatic Boat Showa koji se od 15. do 18. rujna trebao održati, kao i do sada, u Nautičkom centru Prgin u Mandalini. O tome je javnost u utorak i službeno izvijestio Nikola Krasić, izvršni direktor Sajma.

- Iako je Adriatic Boat Show u protekla tri izdanja u jesenskom terminu stekao poštovanje te se potvrdio kao značajno mjesto za nautički sektor u sklapanju novih poslovnih suradnji, ali i otvaranju i diskutiranju aktualnih tema s ciljem stvaranja što konkurentnijih uvjeta poslovanja, najavljeni Adriatic Boat Show u terminu od 15. do 18. rujna 2011., iz tehničkih razloga, nije moguće održati - kaže Krasić.

On naglašava da će značajna investicija Nautičkog centra Prgin, u suradnji s turskim partnerom Dogus grupom, izgradnja prve hrvatske marine za megajahte, dočekati svečano otvorenje početkom 2012. godine, te zbog radova koji su u tijeku organizator nije u mogućnosti ove jeseni pružiti optimalne tehničke uvjete koje svi očekujemo.

- U takvoj situaciji odlučili smo, radi razvijanja dugoročnih korektnih odnosa, održavanje Adriatic Boat Showa prebaciti na proljeće 2012. godine, a o točnom datumu održavanja bit ćete uskoro obaviješteni - ističe Nikola Krasić.

Izvor: www.slobodnadalmacija.hr