• hr
  • en
  • de
  • it

„Sail-Ho! Croatia“

Nautical Channel, jedini svjetski specijalizirani TV kanal za nautiku, vodene sportove i putovanja, započeo je s prikazivanjem ljepota Hrvatske u 3. sezoni putopisnog TV serijala „Sail-Ho! Croatia“. Tako će dosad neviđene i neke neotkrivene sadržaje u sljedećih 11 tjedana moći gledati više od 150 milijuna gledatelja u 54 zemlje svijeta. Svaka od ukupno 11 epizoda biti će premijerno prikazana ponedjeljkom u 21.00 sat uz još 16 repriza tokom tjedna.

Snimanje serijala započelo je 30. svibnja 2017. na Kornati Kup regati, a posljednja klapa pala je krajem srpnja na lokacijama u Istri.

Prva i druga sezona serijala, prikazana 2015. i 2016. godine, postigle su zapažen uspjeh s prosječnom gledanosti od oko 20 milijuna gledatelja po emisiji, a treća sezona logičan je nastavak jer sve više gledatelja, a osobito nautičara, počinje stavljati Hrvatsku u svoj kalendar putovanja.

„Nakon odlično prihvaćene prve i još bolje druge sezone serijala, oduševeljeni smo što našim gledateljima možemo predstaviti i treću sezonu. Naši gledatelji još jednom će proputovati cijelom hrvatskom obalom i jedva čekamo da otkrijemo što više. Hrvatska nam je definitivno pozitivno otkriće i svakom novom epizodom otkrivamo nešto novo i zanimljivo“, rekao je Andrew Miller, direktor Nautical Channela.

Neke od destinacija koje će gledateljima Nautical Channela biti predstavljene uključuju Konavle-Cavtat, Dubrovnik, Korčulu, Omiš, otok Brač, Vodice, Knin, Jezera, otok Vir, otok Krk, otok Cres, otok Lošinj, Istru i grad Zagreb. Ove sezone Istra je predstavljane u čak 3 od ukupno 11 epizoda serijala.

Nautical Channel dostupan je i gledateljima u Hrvatskoj putem platformi Max TV (kanal 427), B.net, VipTV i Amis TV (kanal 364). Produkcija „Amali Doare“, koja za Nautical Channel od 2015. godine proizvodi ovaj serijal, upravo priprema proizvodnju i 4. sezone koja će se snimati 2018. godine.

Glavni partneri serijala su ACI Club d.d., Hrvatska turistička zajednica, HEP d.d., INA d.d., Turistička zajednica grada Zagreba, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, Turistička zajednica Kvarnera i mnogi drugi.

Izvor: www.mint.hr