• hr
  • en
  • de
  • it

19.03.2010. Odjeci afere NCP: Direktor TZ Bulat podnio ostavku

Goran Bulat dao je neopozivu ostavku na mjesto direktora Ureda Turističke zajednice Grada Šibenika, gotovo godinu dana prije isteka mandata. O razlozima zbog kojih je to učinio može se samo spekulirati jer se tijekom četvrtka nije javljao na naše pozive.
Sve bi trebalo biti puno jasnije nakon sjednice Turističkog vijeća sazvane za petak. Na toj sjednici bit će raspisan i natječaj za novog direktora Ureda, ali i imenovana osoba koja će mijenjati direktora do izbora novog.
Najvjerojatnije će to biti Borislav Lokas, aktualni predsjednik šibenskog TZ-a. Zanimljivo, ove kadrovske promjene događaju se uoči donošenja novog Statuta TZ-a te izbora Skupštine i Vijeća.
U šibenskoj gradskoj upravi doznajemo kako je prijedlog Statuta dobio suglasnost resornog ministarstva i kako će vrlo skoro gradonačelnik Ante Županović, kao budući predsjednik Turističke zajednice, i sazvati konstituirajuću skupštinu.
Javna je tajna da aktualna šibenska gradska vlast nije bila zadovoljna radom dosadašnjeg direktora Bulata te da je njegova smjena bila samo pitanje vremena.
Inače, u posljednje vrijeme, brojne su afere pratile rad Ureda šibenskog TZ-a. Od kupnje skupih satova članovima Vijeća, do administrativnih propusta zbog kojih je šibenska NCP Grupa ostala bez novca za udruženo oglašavanje.

Izvor: www.slobodnadalmacija.hr