• hr
  • en
  • de
  • it

18.10.2010. Sutra u podne otvorenje Pula Boat Fair-a

U subotu, 16. listopada 2010. s početkom u 19 sati u velikoj dvorani Zajednice Talijana na adresi Carrarina 1 (Circolo), svečano je inauguriran sajamski Club PBF-a/Vela nera.
Naime, tijekom četiri dana trajanja sajma ovi će prostori biti na raspolaganju izlagačima, posjetiteljima i ostalim gostima sajma za prigodna okupljanja i poslovne susrete.
Povodom sinoćnjeg događaja, glazbenik Bruno Kajcar je svojim izvedbama uveličao atmosferu otvorenja izložbe podvodnih fotografija autora Branislava Danevskog te predstavljanje kataloga sajma autora Armanda Debeljuha. Izložba podvodnih fotografija naziva „More u oku" bit će dostupna publici koja posjeti Club PBF-a/Vela nera za vrijeme trajanja sajma, a katalog, u kojemu su sakupljena imena svih ovogodišnjih izlagača kao i brendovi s kojima se predstavljaju publici, bit će podijeljen posjetiteljima sajma na info pultu prilikom ulaska u natkriveni prostor sajma.
Uz nazočnost tajnika HGK-ŽK Pula, Damira Sirotića i predsjednika Organizacijskog odbora PBF-a, Livija Bolkovića, najavljene su i sve ostale aktivnosti tijekom sajma kao što je samo svečano otvorenje ove manifestacije, u utorak, 19. listopada, s početkom u 12 sati na Karolini. Zatim su govornici najavili strukovna i vrlo zanimljiva predavanja koja će se održati u četvrtak (od 10 do 15 u velikoj dvorani HGK, Carrarina 5) te atraktivnu regatu „Zlatna ribica PBF 2010." koja će se održati posljednjeg dana sajma, u petak 22. listopada u pulskoj luci. Svaki dan sajma donosit će nešto novo i interesantno.
Iako vrlo specijalizirani sajam proizvođača i distributera brodske opreme, uz prošireni program koji se svakodnevno nudi te posebni večernji glazbeni ugođaj u sajamskom Clubu PBF-a u Circolu, ovaj sajam postaje interesantan i široj publici te će zasigurno biti mjesto koje morate ovih dana posjetiti.

Izvor: Press služba PBF