• hr
  • en
  • de
  • it

18.04.2010. Pula: Jedinstveni sajam brodske opreme

Prvi međunarodni sajam brodske opreme Pula boat fair održat će se na pulskom parkiralištu Karolina od 19. do 22. listopada. Sajam će se održati pod pokroviteljstvom Grada Pule, a novi projekt u petak je predstavljen u pulskom sjedištu Hrvatske gospodarske komore.
- Ovaj je projekt proizašao iz želje gospodarstvenika, čija je strukovna grupa procijenila da bi to značilo jačanje njihovog sektora, više mogućnosti za plasman proizvoda, profiliranje veće kvalitete i otvaranje novih tržišta. Smatram da će prva godina biti vrlo važna jer ćemo saznati jesmo li izazvali interes proizvođača, distributera i struke uopće, rekla je Predsjednica Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić.
Organizator sajma je HGK-Županijska komora Pula, suorganizator Obrtnička komora Istarske županije, a izvršni organizator pulska tvrtka Motortech consulting.
Livio Bolković iz Motortecha istaknuo je da sajam ovakve vrste ne postoji u ovom dijelu Europe.
- Ovaj sajam neće biti show poput drugih sajmova nautike u regiji. Radi se o isključivo strukovnom sajmu, poslovnog tipa, rekao je Bolković, dodajući da sličan sajam, Meets, održava se samo u Amsterdamu.
- Proizvođači brodske opreme uglavnom izlažu na sajmovima nautike. Nama je cilj spajati izlagače i kupce odnosno proizvođače i konzumente, što je apsolutna novost u sajmovima. Nije nam bila namjera organizirati reviju jahti, već isključivo promovirati tvrtke koje proizvode ili distribuiraju brodsku opremu.
Za sada je pristiglo 20 prijava iz Hrvatske, Slovenije, Nizozemske i Turske, a očekuje se da će na sajmu biti prisutno oko 400 tvrtki i preko stotinu izlagača.

Izvor: www.glasistre.hr

 

  

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za Biograd Boat Show 2019. Točan termin održavanja sajma je:
  •   16-20/02/2019
  •   10-13/10/2019
  •   17-20/02/2019

E-mail adresa:

Fotogalerija

Sitemap Top