• hr
  • en
  • de
  • it

18.01.2010. Ploviti, otkrivati, živjeti

Tradicionalni Zagrebački sajam nautike održati će se na Zagrebačkom velesajmu od 23. do 27.2.2011., a u svom 20. izdanju predstaviti će hrvatskim ljubiteljima nautike bogatu ponudu svih vrsta plovila, brodskih motora, opreme za ronjenje, ribolov i jedrenje, nautičke obuće i odjeće, radi čega je ovaj nautički sajam već godinama poslovno najuspješniji događaj svoje vrste u Hrvatskoj.
Zagrebački nautički sajam dugogodišnji je član IFBSO - Međunarodnog udruženja najvažnijih svjetskih organizatora nautičkih sajmova, a i ove godine održava se pod sloganom PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI. Među mnogobrojnim plovilima koja će biti izložena na sajmu i ove godine vrijedi izdvojiti brodove hrvatskih brodograditelja. Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu.
Hrvatski brodograditelji održati će za vrijeme trajanja sajma i nekoliko stručnih skupova koji će zainteresirati stučnu publiku, a sve one koji uživaju u moru i morskim sportovima privući će i atraktivna, surferska pješčana plaža u paviljonu, bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i Slovenije demonstrirati svoje umijeće....i još puno atraktivnih sadržaja radi kojih se isplati posjetiti 20. Zagrebački sajam nautike.

Izvor: PR Zagrebački sajam nautike