• hr
  • en
  • de
  • it

11.06.2010. Tina i Tonči po dvije pobjede!

Kakav fantastičan dan na europskom prvenstvu za klase Laser i Laser Radial. U jučerašnja dva jedrenja Tina Mihelić i Tonči Stipanović upisali su pobjede.

Tina nastavlja nevjerojatnu seriju, u jučerašnja dva jedrenja upisala je dvije pobjede i povećala vodstvo na 18 bodova ispred drugoplasirane Dobson iz Engleske.
„Imala sam danas dva odlična starta i stvarno dobru brzinu, i eto uspjela pobijediti u oba današnja jedrenja. Pašu mi uglavnom svi uvjeti za jedrenje, ali moja specijalnost je lagani vjetar, kakav je danas puhao. Želja mi nastaviti jedriti na ovako visokom nivou, pa ćemo vidjeti što će biti na kraju." Izjavila je Tina.
Marina Dujmović na cilj stigla kao 40. i 31. i ukupno se nalazi na 67. mjestu.

Laser
Tonči Stipanović pobrinuo se da i muški dio ekipe pokaže svoj moć. Kao i Tina pobijedio je u oba jučerašnja jedrenja što ga je lansiralo na drugo mjesto ukupnog poretka. Zapravo ispred njega se nalazi samo Australac Slingsby, što hoće reći da je Tonči prvi Europljanin u ovom trenutku.
Milan Vujasinović imao je malo oscilacija jučer, sa 31. i 6. mjestom spustio se u ukupnom poretku na 9. mjesto. Ista situacija dogodila se i Luki Radeliću, 36. i 5. mjesto spustilo ga je na 13. mjesto. Daniel Mihelić je bio nešto konstantniji, ali ipak ne dovoljno da napreduje, sa 18. i 11. mjesto trenutno drži 18. poziciju. Ivan Taritaš imao je poslije Stipanovića najbolje plasmanu u jučerašnjem jedrenju, 10. i 6. Ivana je podiglo na 29. mjesto ukupnog poretka. Odmah iza njega smjestio se Aron Lolić, jučer 31. i 13. trenutno je 31.
Tonko Kuzmanić sa 13. i 34. mjestom jučer popeo se na 86. mjesto ukupnog poretka.
Predviđena su još četiri jedrenja do kraja prvenstva, danas dva i sutra dva. Nakon desetog jedrenja u bodovanje ulazi još jedno odbacivanje najlošijeg plasmana.

Izvor: www.hjs.hr

  

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za Biograd Boat Show 2019. Točan termin održavanja sajma je:
  •   16-20/02/2019
  •   10-13/10/2019
  •   17-20/02/2019

E-mail adresa:

Fotogalerija

Sitemap Top