• hr
  • en
  • de
  • it

09.12.2010. Marina Frapa najbolja nautička baza na svijetu

"Master Yachting", dio TUI-ja, jedne od vodećih njemačkih agencija, proglasio je Marinu Frapa najboljom nautičkom bazom u svijetu. Tu laskavu titulu rogoznička marina izborila je u konkurenciji 139 nautičkih luka iz cijelog svijeta, i to po izboru stručnjaka i korisnika usluga te marine.
Ova titula imat će značajan odjek u nautičkom biznisu, jer se ocjene "Master Yachtinga" smatraju vrlo relevantnima u svijetu nautike.
Birajući najbolju nautičku bazu na svijetu, stručnjaci spomenute njemačke agencije ocjenjivali su izgled marine, vezove, čistoću marine i mora te ponudu u marini, pa je u tim segmentima za 2010. godinu najbolje ocjene dobila upravo Marina Frapa.
Pod povećalom Master Yachtinga bio je način rada na brodovima, ocjenjivali su se njihov izgled i opremljenost te čistoća.
- Njemačko tržište prepoznaje kvalitetu, a to je ono čemu težimo. Samo ulaganjem u kvalitetu i znanje dolazi i priznanje - kaže vlasnik Marine Frape Franjo Pašalić i dodaje...
- Marina Frapa je na sajmu Internautica u Portorožu u svibnju 2010. potpisala dokument o suradnji s marinama iz Italije, Slovenije i Hrvatske pod nazivom Marine Partneri. Krajnji cilj je unaprijediti nautički turizam u jadranskoj regiji te omogućiti kvalitetniji prijam i "poseban tretman" stalnim gostima za vrijeme njihova krstarenja Jadranom.

Izvor: www.slobodnadalmacija.hr