• hr
  • en
  • de
  • it

03.09.2010. Cable Krk Jam

Hej, ljeto još nije gotovo! Barem na Krku, gdje će se od petka 3. do nedjelje 5. rujna održati Cable Krk Jam, prvi sportsko-zabavni spektakl u organizaciji Wakeboard kluba Krk i udruge Balance lifestyle co.

Na poznatoj sajli okupit će se više od 50 wakeboardera iz Hrvatske, Slovenije i još pokoje zemlje, jer je u tijeku borba za naslove nacionalnih wake prvaka. Naš se tour održava na četiri postaje, tj. u Crikvenici, Krku, Pagu i Poreču, a dijele se i svjetski IWWF bodovi. Ukratko, Cable wakeboard i wakeskate prvenstvo sportski je šlager vikenda.
Na Krku će, međutim, biti i skate rampa, a dvodnevni će jam najboljim vozačima, kao i wakerima, donijeti bogate nagrade. Natjecanja, naime, sponzoriraju Heineken, Hypo banka i grad Krk te sponzori nagrada Tag Heuer, Carhartt i Chill Shop. Uz natjecanja, grafiteri će oslikati potporni zid magistralne ceste D-102 na dionici Krk - Baška neposredno uz Wakeboard centar Cable Krk. Dakako, spreman je i bogat zabavni program. Događanje će pratiti DJ Preddy (Personal Rec.) iz Austrije, DJ K'Pow iz Slovenije te DJ Sony Wokman i DJ Jericho, članovi Balance Crewa iz Rijeke. U subotu 4. rujna u sklopu programa je i popularni R'n'B Exclusive party u klubu Jungle u Krku.
Želite li zbrisati na ludi vikend akcije i zabave, organizatori su priredili i posebnu ponudu koja uključuje smještaj, doručak i wakeboarding po popularnoj cijeni od 300 kuna po osobi za dva dana, odnosno 500 kuna za tri dana. Upad je na sva natjecanja, naravno, besplatan... Više infa nađite na wakeboarder.hr ili na profilu CKJ-a na Facebooku.

Program:

PETAK 3. rujna
10:00 grafiti start
11:00 - 20:00 prijave
11:00 - 20:00 slobodne vožnje na mini rampi za skejtere
16:00 - 20:00 službeni trening - wakeboard/wakeskate

SUBOTA 4. rujna
10:00-13:00 kvalifikacije - wakeboard/wakeskate
13:30-14:30 skateboard - natjecanje (najbolji trik)
15:00-19:00 wakeboard/wakeskate finala
21:00 dodjela nagrada, after party Jungle klub Krk

NEDJELJA 5. rujna
odmor od partyja u subotu uz program DJ-a, završetak grafita
u slučaju lošeg vremena u subotu, finala u wakeboardu i wakeskateu održat će se u nedjelju

Izvor: www.tportal.hr